اشتراک گذاری

روشهای یادگیری زبان انگلیسی

5/5 - (40 امتیاز)

حتما تا الان برات پیش اومده که از خودت پرسیده باشی که روشهای یادگیری زبان انگلیسی چند تا و به چه صورت هستن. خب اگر تا الان به این سوال و چگونگی اون برخورد کردی میخوام بهت بگم که روشهای یادگیری زبان انگلیسی به 4 دسته تقسیم میشن. که هر کدوم ویژگیهای خاص خودشون رو دارن. تا آخر این مقاله با من همراه باش تا با تمام روشهای یادگیری زبان و مشخصات و ویژگیهای اونها آشنا بشی. بعد از خوندن این مقاله خیلی بهتر میتونی تصمیم بگیری که به چه روشی باید اقدام کنی.

روش اول – آموزشگاه زبان انگلیسی

یکی از معمول ترین روشهای یادگیری زبان انگلیسی و یا بهتر بگم اولین راه حل مراجعه به آموزشگاه زبان انگلیسی است. در ابتدا معمولا یه آزمون تعیین سطح رایگان و در بعضی موارد پولی از شما گرفته میشه و بعد از اینکه سطح شما مشخص شد ثبت نام شما انجام میشه. تو این روش یادگیری زبان انگلیسی شما تو یه کلاس عمومی شرکت میکنین که تعداد زبان آموزان و دانش آموزان در اون کلاس چیزی در حدود 6 تا 16 نفره. بزرگترین مزیت این موسسه های آموزش زبان اینه که معمولا شهریه هر ترم یادگیری زبان مبلغی در حدود 200 تا 400 هزار تومانه. جو کلاس معمولا فان و خوبه و میتونی دوست های زیادی پیدا کنی. موسسات و آموزشگاه های زبان انگلیسی تو تهران و کرج معمولا تبلیغات گسترده ای رو جهت جذب زبان آموزان انجام می دهند به همین دلیل باید خیلی با دقت آموزشگاه مناسب رو انتخاب کنی. تو این پست میتونی ویژگیهای یک آموزشگاه زبان خوب رو بخونی.
یکی از بزرگترین ویژگیهای منفی یادگیری زبان تو آموزشگاه های زبان طول بسیار طولانی دوره آموزشه که زمانی بین 2 تا 5 سال میبره. من این روش رو به بچه های زیر 20 سال توصیه میکنم.

روش دوم – استاد خصوصی

این روش که بعنوان سریع ترین و بهترین روش یادگیری زبان انگلیسی شناخته میشه توسط بچه ها و زبان آموزانی انتخاب میشه که باید به هدف و سطح مشخصی تو زبان تو زمان نسبتا کوتاهی برسن. از مزیت های بزرگ این روش اینه که میتونی استاد و معلمت رو خودت انتخاب کنی. یکی دیگه از بزرگترین مزیت های این روش اینه که کلاس فقط مخصوص توئه و کل زمان کلاس به تو اختصاص داره. شرایط برگزاری این کلاسها بستگی به استاد داره.منابع و کتاب ها توسط استاد معرفی میشه. این روش از یادگیری زبان انگلیسی تو کرج و تهران بسیار معموله. روش تدریس و برنامه آموزشی بر اساس سطح زبان آموز توسط استاد تعیین و مشخص میشه. هزینه این روش در کوتاه مدت به نسبت باقی روشها کمی بیشتر به نظر میرسه و این موضوع به این دلیله که زبان آموز هزینه کل دوره یادگیری زبان رو تو مدت کوتاهی که معمولا به اندازه دو ترم آموزشگاهی است پرداخت میکنه که در مقایسه با روش اول یعنی یادگیری زبان در آموزشگاه که دوره یادگیری طولانی داره به نسبت بیشتر به نظر میرسه. ابزار های آموزشی مورد استفاده در این روش یادگیری زبان میتونه بسیار متنوع و پر بازده باشه. مهم ترین نکته ای که زبان آموز باید بهش توجه کنه اینه که باید استاد زبانش رو با تحقیق کافی انتخاب کنه.

روش سوم – به صورت خود آموز

بعضی از بچه ها ترجیح میدن که منابع یادگیری زبان انگلیسی رو خودشون از بازار تهیه کنن و خودشون شروع به مطالعه کنن. در این حالت اتفاقی که برای زبان آموزان میفته اینه که روشهای مختلف رو باید امتحان کنن و تکنیکهای مختلف رو باید رو خودشون پیاده کنن تا در نهایت جواب بگیرن. قیمت و هزینه تمام شده این روش به نسبت باقی روشهای یادگیری زبان انگلیسی بسیار پایینه. البته باید بگم که ریسک بالایی هم داره چون به دلیل نداشتن اطلاعات کافی از روشهای کاربردی آموزش زبان توسط بچه ها این روش معمولا زمان زیادی میبره و معمولا دلسردی و نا امیدی بعد از مدتی به سراغ بچه ها میاد. این روش معمولا برای سطوح بالا توصیه میشه چرا که زبان آموز با نحوه یادگیری زبان انگلیسی آشنایی داره.

روش چهارم – زندگی در یک کشور انگلیسی زبان

روش آخر یادگیری زبان انگلیسی که میشه گفت شرایط متفاوتی نسبت به بقیه داره زندگی در یک کشور انگلیسی زبانه. در این حالت چون شما در کشوری زندگی میکنین که تمامی محیط با زبان انگلیسی احاطه شده شما راهی به جز فراگیری زبان انگلیسی نخواهید داشت. درست همانطور که زبان مادری خودتون رو یاد گرفتین. این روش هزینه های فوق العاده زیادی رو براتون داره هزینه هایی اعم از محل زندگی، خورد و خوراک و خیلی هزینه های کوچک و بزرگ دیگه.
امدوارم که این مقاله بهتون کمک کرده باشه تا از میان روشهای یادگیری زبان بهترین رو انتخاب کنی. 

پشتیبان همیشگی تو، آیلتس تیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *