اشتراک گذاری

درباره آزمون آیلتس چی میدونی؟

5/5 - (35 امتیاز)

حتما بارها و بارها IELTS رو تو فضای مجازی، مجلات، روزنامه ها و حتی قسمت نیازمندیهای سایتها و روزنامه ها دیدی. میدونم خیلی وقتها از خودت پرسیدی که اصلا این آزمون IELTS چی هست؟ اصلا این آزمون آیلتس به چه درد میخوره؟  من ازت میخوام بپرسم که:

در مورد آزمون آیلتس چی میدونی دوست من؟

برای اینکه جواب این سوالت رو بگیری حتما تا آخر مقاله همراه من باش تا کلی اطلاعاتت در مورد آزمون آیلتس بیشتر بشه به حدی که بتونی برای بقیه دوستهات که همین سوال رو دارن بطور کامل توضیح بدی!

داشتن مدرک آیلتس(البته با نمره مورد نیاز شما) برای ادامه تحصیل تو کشورهای خارجی و یا مهاجرت به کشورهایی نظیر استرالیا و کانادا قطعا یکی از ضروریاته. اول باید ببینیم که چند نوع آزمون آیلتس داریم:

بطور کل آزمون آیلتس به دو صورت برگزار میشه:

1) آزمون کاغذی آیلتس Paper Based IELTS

2) آزمون کامپیوتری آیلتس Computer Based IELTS

تو این مقاله ما فقط در مورد آزمون کاغذی قصد داریم صحبت کنیم. چرا که تو ایران تنها همین نوع آزمون آیلتس برگزار میشه. پس لازمه که اطلاعات کامل رو در مورد آزمون آیلتس کاغذی داشته باشیم.

آزمون آیلتس در دو نوع ماجول برگزار میشه:

1) ماجول جنرال(مناسب رای متقاضیان مهاجرت)

2) ماجول آکادمیک(مناسب برای متقاضیان ادامه تحصیل)

این دو ماجول در بعضی مهارتها با هم تفاوتهای اساسی دارن که در مورد هر کدوم بطور کامل و با جزئیات صحبت میکنیم. در آزمون آیلتس 4 مهارت شما مورد ارزیابی و آزمون قرار میگیره که ما اینجا به ترتیب در مورد هر کدوم صحبت میکنیم.

مهارت اسپیکینگ(صحبت کردن)

این مهارت معمولا بطور جداگانه و در یه روز جدا به نسبت باقی مهارتها مورد ارزیابی قرار میگیره و به این صورته که ک مصاحبه کننده سوالاتی رو بصورت حضوری در اتاق مصاحبه از شما میپرسه(استرس نگیر دوست من چون خیلی ساده س!) و شما باید به اون سوالات بطور کامل و دقیق پاسخ بدین. آزمون اسپیکینگ آیلتس سه بخش داره: بخش اول معرفی خودتونه که در این بخش 10 تا 12 سوال در مورد شما ازتون پرسیده میشه و تایم این بخش چیزی بین 2 تا 3 دقیقه ست. در بخش دوم یه سوال در مورد یکی از اتفاقاتی که قبلا براتون افتاده و یا سوالات دیگه ای مربوط به شما و یا کشورتون بهتون داده میشه. شما در این بخش یک دقیقه زمان داری تا خودت رو برای یه صحبت دو دقیقه ای بدون مکث آماده کنی. بعد از به اتمام رسیدن بخش دوم وارد بخش سوم میشیم که مصاحبه کننده 4 تا 6 سوال در مورد موضوعی که معمولا به سوال تاپیک بخش دوم شما ارتباط داره ازتون میپرسه. این بخش بیشتر حالت مباحثه داره. کل آزمون چیزی در حدود 11 تا 15 دقیقه زمان میبره.

مهارت-اسپیکینگصحبت-کردن
مهارت لیسنینگ(شنیداری)

مهارت لیسنینگ(شنیداری)

این مهارت که آزمونش روز برگزاری آزمون اصلی اولین آزمونیه که ازتون گرفته میشه، تعداد 40 تا سوال داره که این 40 سوال در 4 بخش بهتون ارائه میشه. هر بخش شامل 10 سواله. بخش اول ساده ترین قسمت و بخش چهارم سخت ترین قسمته. سوالاتی که باهاشون تو بخش لیسنینگ برخورد میکنی انواع مختلفی داره که زمان گوش دادن باید اونها رو جواب بدی. در انتهای آزمون 10 دقیقه تایم اضافی بهتون داده میشه تا پاسخهاتون رو به برگه پاسخ نامه انتقال بدین.

مهارت ریدینگ(خواندنی)

مهارت ریدینگ(خواندنی)

بعد از مهارت لینسنیگ تو روز آزمون نوبت به آزمون ریدینگ میرسه. آزمون ریدینگ برای هر دو ماجول جنرال و آکادمیک متفاوته.
اول بریم سراغ آزمون ریدینگ ماجول جنرال: بطور کل شما یک ساعت زمان داری تا 40 تا سوال رو با استفاده از متن های مختلفی که بهت داده شده پاسخ بدی. این 40 تا سوال در سه قسمت طبقه بندی شده. قسمت اول از 2 تا 3 متن کوچیک تشکیل شده که معمولا این متون از مجلات، روزنامه ها، دستورالعمل ها و مواردی از این قبیل گرفته شدن. قسمت دوم هم مانند قسمت اول شامل 2 تا 3 متن کوچیکه که منابع اونها دقیقا به مانند قسمت اول هستن. قسمت سوم که میشه گفت سخت ترین قسمت هم هست تنها شامل یک متن نسبتا طولانیه که معمولا در مورد موضوعی آکادمیک و تخصصی هست. هر قسمت شامل 13 تا 14 سوال هست که همونطور که گفتم کلیه این سوالات که تعدادشون به 40 میرسه باید در زمان یک ساعت پاسخ داده بشن.
حالا بریم سراغ آزمون ریدینگ ماجول آکادمیک: زمان پاسخگویی به سوالات و حتی تعداد سوالات دقیقا مانند ماجول جنراله. تنها تفاوتی که بین این دو ماجول تو قسمت آزمون ریدینگ وجود داره اینه که اینجا ما تنها 3 تا متن داریم که هر کدوم بین 70 تا 850 کلمه دارن و موضوع هاشون در مورد تاپیکهای آکادمیک و تخصصی هست. مانند ماجول جنرال متن اول ساده ترین و متن سوم سخت ترین هست.

مهارت رایتینگ(نوشتاری)

مهارت رایتینگ(نوشتاری)

آزمون رایتینگ آیلتس از دو قسمت تشکیل شده: قسمت اول و قسمت دوم .
قسمت اول بسته به نوع ماجول متفاوته. در ماجول جنرال از شما خواسته میشه که در مدت زمان 20 دقیقه یه نامه درباره موضوع و وضعیت داده شده با حجم حداقل 150 کلمه بنویسین. در صورتی که تو قسمت اول ماجول آکادمیک از شما خواسته میشه که در مدت زمان 20 دقیقه و حجم کلمه حداقل 150 نموداری که بهتون داده شده رو توصیف کنین. تو این قسمت نمودار، جدول، نقشه، سیستم و حتی دیاگرام هم میتونه بهتون جهت توصیف داده بشه.
قسمت دوم آزمون رایتینگ برای هر دو ماجول یکسانه. شما 40 دقیقه زمان دارین تا در مورد موضوع داده شده یه مقاله حداقل 250 کلمه ای در فرمت استاندارد مقاله نویسی آیلتس بنویسین. البته گاهی اوقات موضوع های داده شده در ماجول جنرال سادگی بیشتری به نسبت موضوع های ماجول آکادمیک دارن.

نکته ای که فوق العاده مهمه و من همیشه تو دوره های آمادگی آزمون آیلتس تو آیلتس تیم به بچه ها گوشزد میکنم اینه که هرگز بدون داشتن آمادگی کامل تو آزمون آیلتس ثبت نام نکنین. اگه میخوای بدونی چرا حتما این مقاله رو بخون دوست من.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *